Incidente rutiere „la indigo” în cartierul Bujac. O femeie a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Data publicare: Joi, 29 Martie, 2018 Total: 1580 accesari

Incidente rutiere „la indigo” în cartierul Bujac. O femeie a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

În cartierul Bujac, indicatoarele "OPRIRE"  şi "Cedează trecerea"  par a fi puse de decor întrucât, în acest cartier se întâmplă des incidente rutiere cauzate de nerespectarea acestor două indicatoare.

 

Aşa s-a întâmplat şi astăzi, în jurul orei 12.00 atunci când o şoferiţă care circula pe strada Bucureşti, ajunsă în intersecţia cu strada Progresului, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul care circula regulamentar, provocând un accident rutier.

 

Impactul dintre cele două autovehicule a fost unul violent, acestea ricoşând din mijlocul intersecţiei, în zidul unei case. la fel ca şi în multe alte accidente produse în acest cartier. Pe lângă pagubele materiale însemnate; starea  celor două autovehicule indicând "daună totală" , de suferit a avut şi conducătoarea auto care circula regulamentar în intersecţie.

 

În vârstă de 69 de ani, aceasta a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigaţii amănunţite, în vreme ce şoferiţa vinovată, o tânără în vârstă de 28 de ani, s-a ales cu suspendarea dreptului de a conduce dar şi cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Accidentul rutier produs astăzi pare să se încadreze într-un "standard" al accidentelor produse în cartierul Bujac, în care neacordarea de prioritate, avarierea locuinţelor aflate la colţ de stradă şi rănirea şoferului nevinovat, par a fi puncte cheie.

Un alt accident rutier produs relativ recent s-a produs în aceleaşi împrejurări, având aceleaşi cauze şi efecte, în acelaşi cartier, nu departe de intersecţia în care s-a produs incidentul rutier de astăzi.

Foto: Facebook/ Accidente Arad