Confort Construct & Instal, la ora bilanțului

Data publicare: Joi, 29 Martie, 2018 Total: 1337 accesari

Confort Construct & Instal, la ora bilanțului

Ediția de anul acesta a târgului internaţional Confort Construct & Instal a păstrat cifrele edițiilor anterioare, atât la capitolul expozanți, cât și la cel al vizitatorilor. Oferta a fost una variată, îmbinând soluțiile tradiționale cu inovațiile tehnologice.

 

Cei aproximativ 70 de agenți economici care au expus s-au declarat mulțumiți de contactele stabilite și de comenzile preluate. Tendința observată atât de organizatori, cât și de expozanți este legată de o specializare a cumpărătorului: acesta merge țintit, este bine informat, știe ce caută, de unde și comenzile clare stabilite în cadrul târgului.

 

CCIA Arad va pune accent și la edițiile următoare pe îndeplinirea obiectivului de a dezvolta târgul ca o platformă pentru antreprenorii mici și mijlocii, care pot oferi servicii personalizate vizitatorilor. Acest obiectiv vine în sprijinul antreprenorilor care își caută cea mai potrivită piață de desfacere și comercializare, având în vedere tendința de monopolizare de către marile magazine de bricolaj și de către vânzările on-line .

 

Confort Construct & Instal a fost primul târg din sezon în domeniul construcțiilor și instalațiilor, fiind o platformă dedicată antreprenorilor care produc, comercializează și prestează servicii în construcții (tehnologii, echipamente şi materiale de construcţii), instalații (instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare), decorațiuni interioare, energii neconvenționale și celor din sectorul imobiliar.