Bătaie de joc în timpul Comemorării a 100 de ani de la unirea cu Basarabia! Aleşii poporului s-au pozat, au râs şi au vizionat filme pentru adulţi!

Data publicare: Miercuri, 28 Martie, 2018 Total: 1488 accesari

Bătaie de joc în timpul Comemorării a 100 de ani de la unirea cu Basarabia! Aleşii poporului s-au pozat, au râs şi au vizionat filme pentru adulţi!

Imagini halucinante au fost surprinse de către jurnaliştii prezenţi în Camera Deputaţilor, la momentul solemn dedicat împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România! Un ales al poporului, puţin interesat de istoria ţării, a ales să îşi petreacă timpul vizionând poze şi filme pentru adulţi, la doar câţiva metri de președintele Camerei Deputaților, Patriarhul României și custodele coroanei, prințesa Margareta!

 

În timp ce discursurile erau rostite unul după altul, aleşii neamului aflaţi în sală, şi-au găsit îndetetniciri din cele mai diverse:  de la completatul de rebusuri, chicoteli şi  selfie-uri, în frunte cu Liviu Pop, fostul ministru al Educației până la navigatul pe internet.

Măsura pare să o fi întrecut deputatul PSD de Sibiu, Viorel Arcaș, cel care  a fost surprins de reporterii Kanal D, uitându-se minute în șir la poze şi clipuri cu femei în ipostaze fierbinţi.

 

Deputatul PSD a fost de-a dreptul hipnotizat de imaginile pentru adulţi şi nu a observat camerele de filmat aţintite asupra lui.

Întrebat despre acest subiect, Viorel Arcaş a încercat să dea vina pe un alt coleg deputat,  deși pe imaginile prezentate de postul de televiziune Kanal D, se vede clar că es este cel care privea imaginile pe telefonul mobil.

 

Cazul a ajuns în atenţia conducerii PSD însă este greu de crezut că partidul îl va sancţiona în vreun fel pe  deputat, pentru "grosolonia" de care a dat dovadă într-un moment atât de marcant pentru istoria României.