La Arad, și fetele joacă fotbal. Antrenorii Radu George și Ștefan Mândru descoperă tinere talente

Data publicare: Marti, 27 Martie, 2018 Total: 3222 accesari

La Arad, și fetele joacă fotbal. Antrenorii Radu George și Ștefan Mândru descoperă tinere talente ARAD. Spre marea bucurie a cadrelor didactice de la Școala Generală "Avram Iancu" din Arad, dar mai ales a domnilor antrenori Radu George și Ștefan Mândru, echipa școlii, de fotbal feminin s-a calificat la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Micuțele jucătoare au dovedit că și fetele joacă fotbal !


Pe data de 21 martie a avut loc etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Fotbal fete, ciclul primar, în cadrul căreia echipa Școlii Generale "Avram Iancu" din Arad, condusă de profesorii George Radu și Ștefan Mândru a obținut locul I.

Cele 7 tinere fotbaliste,eleve de clasa a IV-a, BOBIȘ CARLA MARIA, FINTA IRINA, NAGY IVETTE, FUZ ANDRA, GLIGOR ALEXANDRA, DASCAU TEODORA, si MARGEA DARIA sub îndrumarea domnilor profesori, și-au alocat titlul de campioane județene la Olimpiada Națională a Sportului Școlar- fotbal fete, învățământ primar.

În cadrul aceleiași competiții, NAGY IVETTE a fost desemnată cel mai bun portar.

"Grație rezultatului obținut, echipa aradeană de fotbal feminin s-a calificat la faza zonală a Olimpiadei Naționale, care va avea loc în județul Caraș Severin, în perioada 13-14 aprilie" a declarat pentru Ghidul Arădean,domnul antrenor Radu George. 

"Suntem bucuroși că domnii antrenori Radu George și Ștefan Mândru le oferă fetelor noastre o pregătire bună, care necesită multă răbdare, timp și pasiune pentru sport. Arădenii se pot mândri cu astfel de dascăli pe care îi are Școala "Avram Iancu". "Avem și emoții, dar și încredere că aceste fete pot dovedi și dincolo de granița județului Arad, că și fetele joacă fotbal" ne-a mărturisit o mămică.