VEZI cum arată acum, Carmen Bejan, studenta criminală din Arad

Data publicare: Marti, 27 Martie, 2018 Total: 6845 accesari

VEZI cum arată acum, Carmen Bejan, studenta criminală din Arad
ARAD. A ajuns foarte cunoscută în urmă cu nouă ani, atunci când a ucis ucis şi tranşat cu sânge rece un bulibaşa cu buzunarele pline de bani. VEZI cum arată acum, Carmen Bejan, studenta de la Medicină, căci despre ea este vorba.

Viaţa ei după gratii, de la fapta oribilă din 2009 şi până în prezent, ar putea inspira cu succes scenariul unui film, așa cum a inspirat cu succes o scriitoare din Arad. 

Vă amintim că în vara lui 2009, Sergiu Florea (27 ani) şi Carmen Bejan (27 ani), studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi. Cei doi  studenţi au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare, pentru oribila crimă pe care au comis-o.



2009


Povestea studenţilor ucigaşi este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, o realitate cruntă, care și astăzi este pomenită pe buzele oamenilor. Viața celor doi studenți a fost distrusă într-o clipă de "nebunie", pentru goana după bani, după cum a scris presa din România. 

Carmen Bejan s-a căsătorit pe 11 aprilie 2012 cu fostul deţinut Claudius Şatran,după o relaţie de doi ani, începută în puşcărie. Carmen a născut în mai 2012,dar copilul  a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Ea l-a cunoscut pe actualul soţ în penitenciar şi a conceput bebeluşul în timpul unor întâlniri intime. Claudius Şatran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri,  iar pe atunci avea atunci 35 de ani se pare că ar fi convins-o să facă un copil. Într-una dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că astfel ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate.  

Toate aceste încercări ale vieții, prin care a trecut Carmen au transformat-o vizibil, iar acum este total schimbată. 


prezent