Animația „Casa magicianului“, proiectată la cinematograful din Grădiște

Data publicare: Marti, 27 Martie, 2018 Total: 812 accesari

Animația „Casa magicianului“, proiectată la cinematograful din Grădiște

O nouă proiecție de film va avea loc, sâmbătă, 31 martie, la cinematograful din Grădiște unde va rula animația belgiană „Casa magicianului“.


Așa după cum cei mici s-au obișnuit deja, în ultima sâmbătă din lună, care, de data aceasta, coincide cu prima zi a vacanței de primăvară, la cinematograful din Grădiște va fi proiectat un film pentru copii.


Animația „Casa magicianului“ redă povestea unui pisoi rătăcit în casa unui magician care are parte de o aventură magică din momentul în care se hotărăște să se alăture noilor săi prieteni în lupta pentru o cauză nobilă.


Filmul va începe la ora 11.00, iar prețul unui bilet de intrare va fi de 5 lei/persoană. Biletele vor putea fi cumpărate de la cinematograful din Grădiște, înainte de începerea filmului.


Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 

Casa magicianului (The house of magic)

Gen film: Animație, Aventuri, Familie

Durata: 85 minute

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română


Thunder, o pisicuță abandonată, se adăpostește de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ți-o poți imagina. Aceasta îi aparține unui magician blajin, pe nume Lawrence. Bătrânul magician își împarte lumea sa de basm cu multe animale, precum iepurele Jack, șoricelul Maggie, porumbeii Carla și Carlo dar și cu o mulțime de jucării și mașinării care mai de care mai ingenioase.


Lawrence și prietenii săi îl vor face pe Thunder să se simtă binevenit, dar Jack și Maggie vor începe să comploteze împotriva lui ca să-l dea afară din casă.


Când magicianul ajunge la spital, nepotul lui, Daniel încearcă să-l păcălească și să-i vândă casa. În aceste condiții, locuitorii săi vor apela la o strategie ciudată pentru a-și apăra căminul. Ei își vor transforma casa în una bântuită, iar Thunder va fi arma lor secretă.