Partidul lui Dacian Cioloş prinde contur. România 100 şi-a găsit adepţi şi la Arad!

Data publicare: Luni, 26 Martie, 2018 Total: 1434 accesari

Partidul lui Dacian Cioloş prinde contur. România 100 şi-a găsit adepţi şi la Arad!

Aradul s-a alăturat oficial Platformei România100, crezul acesteia fiind acela ca doar cu implicarea fiecăruia dintre noi în societate și în comunitatea în care trăim, și doar împreună, cu aceleași valori, putem schimba România.

 

Validarea Comunității Locale RO100 Arad este urmarea muncii depuse în primele trei luni ale acestui an de către un grup de mai mulți cetățeni care au dorit să pună la îndemâna oricărui arădean posibilitatea de a-și aduce aportul la acele schimbări necesare României.

 

O primă inițiativă de implicare concretă a arădenilor în acest proiect de țară a avut loc în luna februarie când au fost dezbătute, într-o întâlnire publică, probleme și soluții în domeniile educației și a sănătății.

 

Comunitatea Locală RO100 Arad răspunde principiilor Platformei RO100 și se constituie ca un mediu de lucru civic deschis celor care vor să promoveze valori ca: onestitate, responsabilitate, implicare, profesionalism, competitivitate, bun simț și să se implice practic în una sau mai multe comunități tematice (de lucru) care acționează specific pe 15 domenii cum sunt: economia, antreprenoriatul, educația, sănătatea, politicile sociale, mediul, cultura, politica externă e.t.c.

 

Pe aceste sectoare Ro100 Arad are deja în lucru câteva proiecte la care pot lua parte cei care doresc, fiind deasemenea deschisă și egală posibilitatea oricărui cetățean de a propune proiecte, soluții și moduri de implicare în spiritul proiectului de țară propus de platformă.

 

Comunitățile Locale RO100 se pot înființa la inițiativa cetățenilor, cu suportul platformei naționale RO100, iar Comunitatea Locală RO 100 Arad își oferă sprijinul pentru astfel de inițiative în toate localitățile județului Arad.