Anamaria Prodan este ÎN DOLIU

Data publicare: Luni, 26 Martie, 2018 Total: 3995 accesari

Anamaria Prodan este ÎN DOLIU

Familia Anamariei Prodan este în doliu. Duminică seara au aflat vestea tristă. Toți cunoscuții ei sunt alături de ea. 

Socrul Anamariei Prodan a încetat din viață, duminică (25 martie a.c.), la vârsta de 69 de ani. Se pare că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Tatăl lui Reghecampf a avut probleme grave de sănătate, iar acum șase ani a scăpat ca prin minune. La vremea aceea, nimeni nu-i dădea șanse de supraviețuire lui Harry Reghecampf. 

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, în anul 2012, atunci când toată lumea nu credea că mai scapă. El știa că este foarte bolnav și era pregătit pentru ce era mai rău. Duminică, așteptarea lui a luat sfârșit. Toți apropiații Prodancei sunt alături de ea.

Din primele informații, înmormântarea va avea loc pe 27 martie, apoi Reghecampf se va întoarce la Abu Dhabi pentru a fi pe bancă, la finala Cupei Ligii Emiratelor Arabe Unite.

 

„A fost dus de urgență la spital, medicii au făcut tot ce au putut ca să îl țină în viață, însă, din păcate, azi-dimineață… a murit… Dureros, extrem de dureros să vezi cum se scurge viața din trupul unei persoane atât de apropiată. Hary se confrunta cu mari probleme de sănătate. Reghe este, în acest moment, distrus de durere. Își iubea enorm tatăl. Acesta l-a sprijinit tot timpul. Suferea de diabet, boală care a avansat în ultimele luni. Este o durere incredibilă”, a spus un apropiat al familiei Reghecampf pentru CANCAN.RO


s
ursa: CANCAN.RO