Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la Arad, în aplauzele a sute de arădeni

Data publicare: Vineri, 23 Martie, 2018 Total: 3961 accesari

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la Arad, în aplauzele a sute de arădeni

ARAD. Vineri 23 martie, în fața Primăriei Municipiului Arad, cu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a organizat o serie de manifestări, menite să marcheze însemnătatea acestei sărbători. În sala mare a Teatrului Clasic "Ioan Slavici" din Arad, începând cu ora 12.00 a avut loc ceremonia avansării în gradul profesional următor a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile specifice, precum si premierea celor mai buni poliţişti la competiţiile organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române.


Începând cu ora 13.00, pe Bulevardul Revoluției din municipiu, în fața Primăriei s-au desfăşurat o serie de manifestări dedicate Zilei Poliției Române. S-au prezentat câinii de patrulare, un exercițiu de oprire în trafic a unui autoturism suspect și imobilizarea ocupanților acestuia și defilarea a trei plutoane de polițiști, a cuplurilor chinotehnice și a autospecialelor aflate în dotarea I.P.J.Arad. Toți cei prezenți au aplaudat în semn de apreciere și respect, iar copiii, prezenți la defilare au rămas încântați de evenimentul organizat de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad. Copiii au avut ocazia să se fotografieze cu polițiștii și mascații,precum și cu autoturismele din dotare.


Au fost prezenți și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au prezentat tehnica și autoturismele din dotare, acestea fiind deliciul copiilor și nu numai.