Patronul firmei Lazăr & Sohne, trimis în judecată pentru un presupus prejudiciu de peste 36 de milioane de lei!

Data publicare: Vineri, 23 Martie, 2018 Total: 2513 accesari

Patronul firmei Lazăr & Sohne, trimis în judecată pentru un presupus prejudiciu de peste 36 de milioane de lei!

Viorel Lazăr este  administratorul societăţii Lazăr & Sohne, o cunoscută firmă care operează pe piaţa preparatelor din carne. Acesta  a fost cercetat şi acuzat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată, calculând un prejudiciu care ar depăşi suma de 36 de milioane de lei, trimitându-l în judecată.

 

Cercetat încă din anul 2015, Viorel Lazăr a acuyat anchetatorii că acestia l-ar vâna din cauza un fond de vânătoare pe care l-ar deţine, şi care se pare că era dorit de un om influent care ar fi “tras sforile” pentru ca el să fie anchetat.

 

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada 2010-2013, prin ascunderea sursei impozabile, inculpatul, în calitate de administrator a două societăţi comerciale având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi conservarea cărnii, a cauzat un prejudiciu total bugetului de stat în sumă de 36.094.158 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.