O casă de schimb valutar din Chișineu Criș a rămas fără casa de bani după ce a fost călcată de hoţi

Data publicare: Vineri, 23 Martie, 2018 Total: 3384 accesari

O casă de schimb valutar din Chișineu Criș a rămas fără casa de bani după ce a fost călcată de hoţi

O casă de schimb valutar din localitatea Chişineu Criş, a fost prădată joi noaptea. Făptuitorii au reuşit să pătrundă în incinta societăţii prin efracţie, au dezactivat sistemele de alarmă şi supraveghere şi nici mai mult nici mai puţin, au plecat cu seiful, în care s-ar fi aflat o sumă considerabilă de bani.

 

Probabil că hoţii au avut informaţii că peste noapte în seiful casei de schimb valutar a rămas o sumă considerabilă care merita riscul şi efortul de a da spargerea.

 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor,  urmând ca la finalizarea lor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta, precum şi demararea procedurilor specifice pentru identificarea și prinderea hoților.



 

„Din primele cercetari efectuate la fata locului, s a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 martie, prin forţarea sistemului de acces şi scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmare şi supraveghere, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei case de schimb valutar de pe raza localităţii Chişineu Criş, de unde ar fi sustras un seif”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.