Gimnastele de la CSM Arad au adus acasă 5 medalii de aur !

Data publicare: Luni, 19 Martie, 2018 Total: 1935 accesari

Gimnastele de la CSM Arad au adus acasă 5 medalii de aur !

ARAD. Din fericire, arădenii se pot mândri cu antrenori de gimnastică deosebiți, care-și dedică întreaga viață pentru elevii lor. Astăzi vă spunem despre antrenorii de gimnastică de la CSM Arad, Carina Franiov și Ciprian Hegyi, doi oameni minunați, care pun suflet în tot ceea ce fac.


Au muncit mult, ore întregi, zile fără pauză, însă, tot efortul lor a meritat. Reușita reprezentantelor clubului CSM Arad a “răsunat” în sufletul lor, cât și a celor doi antrenori de gimnastica, care au lucrat cu “sudoarea” frunții, zi de zi. Competiția a avut loc în acest eeekend la Sibiu.

CS Municipal Arad s-a clasat pe primul loc în competiția pe echipe, fetele pregătite de Ciprian Hegyi și Carina Franiov având un total de 207,850 puncte, fiind urmate de CSȘ Focșani (194,850 pct.) și ASIG Prahova (188,500 pct.).

Arădencele  au dominat competiția nivelului 1, câştigând 5 dintre cele 6 medalii de aur puse în joc, doar săriturile revenindu-i Andreei Savu de la CSȘ Sibiu. Natalia Raţiu, cu un total de 52,450 puncte, a fost prima la individual compus, unde au concurat 30 de sportive, paralele și bârnă, iar Ayana Marinescu s-a impus la sol. Celelalte trei gimnaste, Ioana Iagăr, Lorena Dota şi Ana Maria Knezovici au urcat pe podiumul competiției amicale.