Reacția lui Cristi Todea după Balotești – UTA 2-2

Data publicare: Sambata, 17 Martie, 2018 Total: 1669 accesari

Reacția lui Cristi Todea după Balotești – UTA 2-2

UTA Arad  se întoarce cu un punct din deplasarea de la Balotești și așteaptă cu moral mai bun perioada de foc ce urmează, cu trei meciuri într-o săptămână.


”Felicit ambele echipe pentru că au înscris patru goluri pe un teren așa teren greu, iar pe jucătorii noștri îi felicit că au revenit după ce am fost conduși de două ori, au crezut în continuare în puterile lor. E un punct important, nu am pierdut de două etape, ne dorim să legăm cât mai multe rezultate pozitive. Punctul de plecare a fost meciul cu Sibiu, dacă avem duminica viitoare aceeași determinare, sunt sigur că reușim să învingem Afumați. Astăzi au fost momente bune și mai puțin bune, dar, cum am mai spus, contează foarte mult că jucătorii au crezut în șansa revenirii”
, a punctat Cristian Todea.


Staff-ul tehnic arădean a decis să îl protejeze pe căpitanul Marius Curtuiuș, care a simțit dureri înaintea jocului. ”Curtuiuș are o problemă musculară. Am vorbit cu el la încălzire, a simțit o durere puternică și am hotărât să nu riscăm, pentru a nu îl pierde pe o perioadă mai lungă. Sperăm că de luni se va antrena normal”, a explicat antrenorul principal al roș-albilor.