Două victime transportate la spital, în urma unui accident produs pe DJ 628, în satul Călugăreni

Data publicare: Vineri, 16 Martie, 2018 Total: 2830 accesari

Două victime transportate la spital, în urma unui accident produs pe DJ 628, în satul Călugăreni

O femeie şi o minoră au ajuns la spital după ce autoturismele în care se alfau au fost implicate într-un accident rutier, produs vineri după-amiază, în localitatea Călugăreni, din judeţul Arad.

 

Din primele cercetări, se pare că autoturismul OPEL condus de către o şoferiţă, a ajuns în şanţul aflat pe marginea DJ 628, după ce ar fi fost lovit din spate de către un autoturism VW, a cărui conducător nu a respectat distanţa regulamentară între autovehicule.

 

În urma impactului, persoana de sex feminin din OPEL a rămas încarcerată iar o minoră aflată în autoturismul VW a fost uşor rănită.

 

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de descarcerare al ISU Arad, o ambulanţă SMURD şi una aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Cele două victime au fost transportate la spital pentru a fi supuse investigaţiilor medicale.

 

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat vreme de aproximativ o oră, motiv pentru cape s-au format cozi de maşini în zonă.