Gabriela Szabo, prezentă la ”Bursa” Universitatatii Aurel Vlaicu din Arad

Data publicare: Vineri, 16 Martie, 2018 Total: 2610 accesari

Gabriela Szabo,  prezentă la ”Bursa” Universitatatii Aurel Vlaicu din Arad

Marea sportivă Gabriela Szabo a fost prezentă vineri în mijlocul studenților de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Multipla campioană s-a întâlni cu studenții arădeni în cadrul Bursei Locurilor de Muncă UAV, eveniment la care au participat cele mai mari firme din vestul țării.

Gabriela Szabo le-a vorbit,alaturi de echipa managerială zonală ADECCO ( lider mondial in furnizarea de servicii în domeniul resurselor umane), studenților, în cadrul unei conferințe, despre ce înseamnă ” excelenţa” prin muncă și determinare.

Este o onoare pentru noi să ne fie alături o mare personalitate a sportului mondial. Gabriela Szabo este un exemplu pentru mulți români și a demonstrat că doar prin muncă, efort și sacrificii poți să reușești în viață” a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof.univ.dr. Ramona Lile.


Gabriela Szabo este una dintre cele mai cunoscute atlete din istoria atletismului românesc si mondial. În anul 1999 a fost desemnată drept cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă din Europa. Este deținătoarea a patru titluri mondiale la seniori și unul la juniori. Deasemenea, este vicecampioană olimpică la 10 000 de metri și deține mai multe recorduri mondiale la 1500 de metri, 2000 de metri și 5000 de metri. 


Bursa Locurilor de Muncă este unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul carierei pentru studenții dar si absolventii din vestul țării. Cele mai mari companii din vestul țării, și-au prezentat oferta locurilor de munca in prezența studenților. Fiecare firmă participanta a avut un stand special amenajat în care a prezentat cele mai interesante oferte de locuri de muncă,oportunitati de cariera, pentru studenți și absolvenți.

 Gabriela Szabo a vizitat standurile companiilor,a discutat cu organizatorii si participantii ineditei Burse a locurilor de munca dedicate specialistilor si viitorilor specialisti din domenii diverse .

Apoi Gabriela Szabo s-a aflat, impreuna cu rectorul UAV si stafful ADECCO, alaturi de profesorii si  elevii Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentara din Arad.Prezenta si cuvintele rostite de Multipla campioana mondiala si olimpica nu vor fi uitate nicicand de tinerii liceeni.S-a referit la perseverenta,dublata de multa munca, prin care poti obtine rezultate de excelenta in orice domeniu de activitate.

A consemnat:foto Viorel Muscă