(P) S-a DESCHIS în Micălaca, a doua locație marca MACELLARIA Francesca e Federico !

Data publicare: Vineri, 16 Martie, 2018 Total: 16434 accesari

(P) S-a DESCHIS în Micălaca, a doua locație marca MACELLARIA Francesca e Federico !

S-a DESCHIS MACELLARIA Francesca e Federico , a doua locație din Arad !

 

NOU în Arad, în zona Micălaca, pe strada Splaiul General Gheorge Magheru, bloc 331(vis-a-vis de Biserica Ortodoxă), MACELLARIA  Francesca e Federico care oferă clienților săi CARNE DE VITĂ din producție proprie, de cea mai bună calitate ! 




Clienții pot găsi carne foarte gustoasă, la prețuri atractive, la Macelaria NOU DESCHISĂ din zona Micălaca. Produsele lor sunt pentru întreaga familie. Carnea de vită este ținută la maturat în camera frigorifică, la temperatura de 0-4 grade C. 

 

MACELLARIA Francesca e Federico  are DESCHIS un punct de lucru și în zona Gării,  pe strada Avrig nr. 37-39. Măcelaria vinde EXCLUSIV carne de vită, precum și produse din carne de vită, de înaltă calitate. Ea s-a deschis în urmă cu un an, iar succesul a dus la deschiderea celui de-al doilea punct de lucru din ARAD, din zona Micalaca.





De asemenea MACELLARIA Francesca e Federico oferă clienților săi, posibilitatea de a cumpăra și Hamburger, Bistecca Fiorentina, Costate, Involtini, Arrosto. Carnea de vită este prelucrată în cele mai bune condiții, iar clienții se pot bucura de carnea proaspătă ce poate fi gătită în diferite moduri.


Rasele de viţei din care este carnea sunt: Blue Belga, Charolais si Limousine.

PROGRAM MACELLARIA din ambele locații :                           Marţi până Vineri de la 10:00-17:00

                     Sâmbătă - 9:00- 13:00

                     Duminică și Lunea sunt rezervate aprovizionării

                               
PRECUM și pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/macelleriabovino/ 

Pentru COMENZI sunați la numărul de telefon : 0729 883 194 

 

В поисках волшебного секса со шлюхами Чувашии вы можете сходить в гости к проститутки Чебоксары https://prostitutki-21.me/ они же и индивидуалки. Сотни анкет девушек, готовых на сексуальных контакт.