Crimă la Timişoara. O femeie, fostă educatoare, şi-a ucis fetiţa de 4 ani

Data publicare: Miercuri, 14 Martie, 2018 Total: 2274 accesari

Crimă la Timişoara. O femeie, fostă educatoare, şi-a ucis fetiţa de 4 ani

Întreaga suflare din Timişoara se află în stare de şoc la auzul veştii că o mamă, fostă educatoare, şi-a ucis copila în vârstă de numai 4 anişori. După oribila crimă, femeia a încercat să se sinucidă, înghiţind erbicid, însă poliţiştii ajunşi la faţa locului au chemat un echipaj SMURD care a dus-o la spital.

 

Crima a avut loc marţi seara, în jurul orei 23.00, pe strada Tibrului din cartierul Romanaţi iar cea care a sunat la 112 a fost chiar autoarea oribilei fapte.

 

Cand au ajuns la adresa indicată, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra în casă. Femeia se afla în stare de şoc iar fetiţa ei a fost găsită înecată în cadă şi cu venele de la mâini tăiate.

 

În casă se afla şi străbunica victimei, o bătrână îăn vârstă de 84 de ani care nu a auzit şi nu a bănuit nimic din cele întâmplate. În tot acest timp, tatăl fetiţei de patru ani, era la lucru şi nici prin cap nu i-a trecut că soţia sa ar fi capabilă de un astfel de gest.


A încercat să se sinucidă!


Imediat după sosirea poliţiştilor, femeii care şi-a ucis fiica , i s-a făcut rău şi a început să vomite, în timp ce poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului. Aceasta le-ar fi mărturisit oamenilor legii că a înghiţit erbicid, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a transportat-o pe criminală, sub escortă, la Spitalul Municipal din Timişoara. Cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Membri ai familiei le-au spus anchetatorilor că femeia care şi-a ucis fetiţa îşi luase concediu fără plată de la grădiniţa la care a lucrat, pentru a-şi căuta un alt loc de muncă.

 

Gestul femeii, de neînţeles

Din puţinele informaţii pe care femeia le-a oferit, se pare că aceasta a recurs la oribilul gest, pentru a se răzbuna pe bărbatul său. Cei doi aveau neînţelegeri însă vecinii vorbesc că situaţia din familia lor nu depăşise zidurile propriei locuinte, ei fiind cunoscuţi ca fiind o familie liniştită.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, femeia era educatoare la Murani, iar în urmă cu trei săptămâni și-a luat concediu fără plată.


Lucrează la Școala Gimnazială Murani, la grădiniță. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniștită”, a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.