Două autoturisme implicate într-un accident rutier, în apropierea Bisericii Maranata

Data publicare: Luni, 12 Martie, 2018 Total: 4051 accesari

Două autoturisme implicate într-un accident rutier, în apropierea Bisericii  Maranata

Trei persoane au scăpat ca prin urechile acului fără nicio zgârietură după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal în apropierea Bisericii Maranata, de pe strada Marcel Olinescu, din cartierul Micălaca.

 

Totul s-a petrecut în jurul orei 17.00 atunci când conducătorul unui autoturism Dacia Logan având inscripţionate însemnele unei companii de taximetrie, venind dinspre zona 300, a virat stânda cu intenţia de a pătrunde pe strada General Praporgescu, moment în care a fost izbit frontal de un autoturism OPEL, în care se aflau doi băieţi de aproximativ 18-20 de ani şi care circulau dinspre sala Polivalentă spre zona 300.

 

În urma impactului, cele două autoturisme s-au făcut zob însă din fericire niciuna dintre cele trei persoane implicate în accident nu a fost rănită.

 

Conducătorul Loganului, un bărbat de aproximativ 50 de ani care a provocat întreg incidentul, era singur în  autovehicul şi a declarat pentru Ghidul Arădean că s-a asigurat înainte de a vira, însă pur şi simplu nu a văzut autoturismul care se apropia din contrasens. De vină ar fi, spune el, soarele puternic care a răsărit după furtuna torenţială care tocmai a trecut şi care, în lipsa unei perechi de ochelari de soare sau al unui filtru de raze UV aplicat pe barbriz, poate da mari bătăi de cap oricărui conducător auto.

Niciunul dintre cei trei nu a solicitat ajutorul medicilor însă pagubele sunt însemnate.