Meciul UTA- Hermannstadt, povestea unui meci încins, în 100 de imagini inedite!

Data publicare: Luni, 12 Martie, 2018 Total: 4218 accesari

Meciul UTA- Hermannstadt, povestea unui meci încins, în 100 de imagini inedite!

Meciul dintre echipa fanion a Aradului şi oaspetele de la Sibiu, Hermannstadt, echipă care trage tare pentru a rămâne în cărţile promovării, a fost fără doar şi poate un adevărat spectacol, atât în teren cât şi în tribune.

 

Încărcătura etapei abia încheiate a fost cu atât mai mare cu cât, pe lângă miza celor trei puncte a existat şi un duel al orgoliilor, al susţinătorilor şi contestatarilor noului venit în staff-ul arădenilor. Pe lângă adversarul greu pe care utiştii l-au avut de înfruntat, spectacolul a fost condimentat cu huiduieli şi ropote de aplauze, toate adresate noului director sportiv al Bătrânei Doamne, Ionuţ Popa.

 

În cele din urmă, cele două echipe şi-au împărăit punctele însă în spatele unui rezultat de egalitate s-a desfăşurat o adevărată poveste pe care fotoreporterul nostru, Viorel Muscă, a trăit-o şi a văzut-o prin obiectivul aparatului de fotografiat.

 

Ghidul Arădean pune la dispoziţia cititorilor 100 din cele mai inedite şi sugestive cadre, care redau excelent una dintre cele mai încinse etape ale sezonului competiţional 2017-2018, trăită de suporterii arădeni.