Accident spectaculos în fața reprezentanței BMW

Data publicare: Luni, 12 Martie, 2018 Total: 4491 accesari

Accident spectaculos în fața reprezentanței BMW

ARAD. Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineața, în jurul orei 11:30, în fața reprezentanței BMW. In accident au fost implicate două autoturisme.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Audi și un Ford. Din primele informații primite de la locul accidentului, se pare că șoferul autoturismului Ford Focus a ieșit din tr-o curte a unei firme private, ce își are sediul în pe calea Aurel Vlaicu, visavi de Unitatea Militară din Gai. În același moment, dinspre zona industrială, spre Arad, venea un autoturism marca Audi, care a lovit în plin Ford-ul. 

Deocamdată nu se știe cine se face vinovat de producerea accidentului, însă, Ford-ul a ajuns un morman de fiare. La fața locului a sosit de urgență un echipaj SMURD,care a acordat primele îngrijiri medicale şoferilor răniţi în urma impactului. Ambilor conducători auto li s-a montat guler cervical deoarece acesta acuzau dureri., fiind transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii medicale. 


Deşi sunt conştienţi, niciunul dintre șoferi nu-și amintește ce s-a întâmplat. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate care au fost împrejurările producerii accidentului rutier.



FOTO- VIDEO: BOGDAN BĂLUȚĂ