Poveste cu final fericit! O bunică şi nepoţica sa de doar 4 anişori, date dispărute în judeţul Bihor, depistate de poliţiştii arădeni!

Data publicare: Duminica, 11 Martie, 2018 Total: 2081 accesari

Poveste cu final fericit! O bunică şi nepoţica sa de doar 4 anişori, date dispărute în judeţul Bihor, depistate de poliţiştii arădeni!

O bunicuţă şi nepoţica acesteia în vârstă de doar patru anişori au fost depistate sâmbătă seara, de poliţiştii arădeni pe raza municipiului Arad, după ce acestea fuseseră date dispărute de către poliţiştii bihoreni, încă de vineri dimineaţa.

 

Familia celor două a intrat în panică după ce a constatat că gemeia de 58 de ani şi nepoţica acesteia au dispărut fără urmă dis de dimineaţă.  Zoriţa Jurcuţ, de 58 de ani, a plecat  vineri de la domiciliul său din comuna Dobreşti, satul Topa de Jos, în cursul dimineţii de vineri, în jurul orei 8 fără să anunţe pe cineva în prealabil unde se îndreaptă şi cât are de gând să stea. Împreună cu ea se afla Andrada Miruna Sonia Cseros nepoţica sa de 4 ani.

 

Poliţiştii bihoreni au început căutările imediat iar în urma cercetărilor au aflat că cele două s-au îndreptat spre Arad, motiv pentru care a fost cerut sprijinul poliţiştilor arădeni. 

 

Căutările au luat sfârşit sâmbătă seara când oamenii legii au reuşit să dea de urma femeii de 58 de ani şi a nepoatei acesteia, în vârstă de doar patru ani. Pe baza semnalmentelor făcute publice de către poliţişti şi a fotografiilor, cele două au fost depistate plimbându-se pe străzile Aradului, tefere şi nevătămate.  Poliţiştii au luat legătura cu familia celor două care începuse să se gândească la cele mai negre scenarii.

 

Femeia de 58 de ani mai plecase de acasă şi în trecut însă a fost găsită mereu, pe raza localităţii de domiciliu.