Trei fraţi, implicaţi într-un groaznic accident, produs în localitatea Şimand

Data publicare: Sambata, 10 Martie, 2018 Total: 3989 accesari

Trei fraţi, implicaţi într-un groaznic accident, produs în localitatea Şimand

 

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05.15, pe DN 79 care leagă Aradul de Oradea,  în apropierea localităţii Șimand.

 

Un autoturism în care se aflau trei fraţi, un adult şi doi minori,  a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul aflat pe marginea drumului. Dintre cele trei victime ale accidentului rutier, o fată de 16 ani a rămas încarcerată iar pentru scoaterea ei dintre fiarele contorsionate, la faţa locului a întervenit echipajul ASAS cu 5 subofițeri de la Garda nr.2 de intervenție Chișineu Cris cu modulul descarcerare. Tânăra  a fost predata la echipajul SAJ Santana și transportată la spital. Aceasta a fost preluată de medici în stare conştientă, cooperantă, acuzând dureri în zona abdominală.

 

Tot la spital a ajuns şi fratele mai mic a celor doi, un copil de 10 ani care a reuşit să iasă din autoturism. Acesta prezenta un traumatism facial și a fost transportat de SAJ Cris la spital. Şoferul, fratele mai mare a celor doi, cel care a provocat accidentul, a refuzat transportul la spital și examinarea medicală.


Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.