Eveniment Caritabil pentru Hanna, organizat în sala Ferdinand din Primăria Arad

Data publicare: Vineri, 09 Martie, 2018 Total: 2568 accesari

Eveniment Caritabil pentru Hanna, organizat în sala Ferdinand din Primăria Arad EVENIMENT CARITABIL. Joi 8 martie la ora 15:30 a avut loc Evenimentul Caritabil "Inimioare pentru inimioară", care s-a desfășurat în sala Ferdinand din Primăria Arad, pentru Detari Hanna, fetita de 3 ani, bolnava de cancer. 

Evenimentul caritabil a fost organizat de Grădinița P.P. " Bambi"  , pentru Detari Hanna în vârstă de 3 anișori din Arad, care este bolnavă de cancer. 

Deși a fost 8 Martie, una dintre bunici invitată la acest eveniment, avea lacrimi în ochi. Nu erau lacrimi de fericire, așa cum probabil toate bunicile au simțit în acele momente , și erau lacrimi de profundă tristețe. Era Detari Lilica, bunica lui Hanna, care este o minune de copil, mereu cu zâmbetul pe buze și care zâmbește chiar și cu ochii, iar când o privești îți intră în suflet instantaneu. 

În urma acestui eveniment caritabil, la care au pus suflet cadrele didactice, conducerea grădiniței, Primăria Arad, Selfie Station - Bacos Marinela, FotoMania Studio-Flavius Fodor și Octavian Tocaciu, familia Luca Daniel și Lavinia, Beauty Line-Popovici Dorina, Restaurantul Rațio Beach, Cabinet Stomatologie Dr. Bobia Dragoș, Deco Art, Stone Arad, Paradox-Adina,familia Pacșa Vasile, părinții, copiii și toți cei care au fost prezenți s-a strâns o sumă importantă de bani. Bani, care o vor ajuta pe Hanna să se facă bine ! A fost organizată o tombolă, iar banii adunați au fost donați, precum și banii strânși din pozele făcute la Cabina Foto Selfie Station.

"Mulțumim din suflet tuturor copiilor educatoarelor părinților și tuturor oamenilor cu suflet mare care ne-au ajutat ! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți !" a transmis tuturor celor care s-au implicat, Detari Csaba, pompierul arădean, tatăl lui Hanna.