Pericol de electrocutare pe strada 6 Vânători! Un stâlp electric stă să cadă pe carosabil după ce a fost lovit de un camion!

Data publicare: Joi, 08 Martie, 2018 Total: 1788 accesari

Pericol de electrocutare pe strada 6 Vânători! Un stâlp electric stă să cadă pe carosabil după ce a fost lovit de un camion!

Pericol pe 6 Vânători după ce conducătorul unui camion a rupt un stâlp de beton care susţinea reţeaua electrică. Se pare că şoferul a încercat să efectueze o manevră dar din neatenţie a acroşat stâlpul care s-a înclinat şi ameninţă să cadă pe suprafaţa carosabilă.

 

La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii locali care au împrejmuit zona şi dirijează circulaţia rutieră astfel încât să nu se producă ambuteiaje şi totodată să fie evitat orice alt incident neplăcut. Stâlpul este efectiv rupt în două iar singura susţinere care îl împiedică să cadă pe suprafaţa carosabilă sunt cablurile electrice. 



Martori oculari au povestit pentru Ghidul Arădean că în momentul producerii incidentului s-a produs o descărcare electrică puternică, ce  a luminat zona vreme de câteva secunde, fapt ce a atras atenţia şoferului.



Pentru ca este distrus în totalitate, stâlpul de beton urmează să fie înlocuit, operaţiune care va lăsa cel mai probabil, o mulţime de locuinţe fără curent electric pentru câteva ore bune. Reprezentanţii ELBA vor aduce la faţa locului un alt stâlp, urmând ca mai apoi să înlăture pericolul.


Poliţia Locală va asigura perimetrul pe întreaga durată a desfăşurării operaţiunii de înlocuire a stâlpului avariat şi înlăturare a tuturor pericolelor.