Cisternă răsturnată pe DN 7 între Arad şi Pecica! Pompierii au intervenit pentru a preîntâmpina un dezastru!

Data publicare: Joi, 08 Martie, 2018 Total: 1473 accesari

Cisternă răsturnată pe DN 7 între Arad şi Pecica! Pompierii au intervenit pentru a preîntâmpina un dezastru!

O cisternă care transporta soluţie de tip Ad Blue s-a răsturnat pe DN7, între Arad şi Pecica, la doar câteva sute de metri de Hanul de la Răscruce!

 

Din informaţiile obţinute la faţa locului, se pare că în timp ce se deplasa dinspre Arad spre Pecica,  şoferul cisternei, un bărbat de aproximativ 35 de ani, a pierdut controlul volanului după ce ar fi încercat să evite un animal care i-a sărit în cale.

 

În urma manevrei, mastodontul metalic a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a răsturnat pe o parte. La faţa locului a întervenit un echipaj al pompierilor însoţit de un altul de la Poliţia Rutieră.

 
În urma testării cu aparatul alcooltest, a reieşit faptul că şoferul cisternei nu consumase alcool, rezultatul fiind zero.

Traficul în zonă se desfăşoară intermitent, pe o singură bandă până când cisterna va fi repusă pe roţi de către o autoutilitară specială, sosită la faţa locului însă având în vedere gabaritul cisternei, operaţiunea se anunţă a fi una de durată.


La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ISU Arad, pentru a preîntâmpina producerea altor incidente. Din fericire nu au existat scurgeri de carburant sau de soluţie din cisternă, astfel că s-a putut dispune repunerea pe roţi a cisternei fără riscul producerii altor incidente” a declarat pentru Ghidul Arădean, George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.