Încă un profesor condamnat şi mai multe lucrări de Licenţă ANULATE, în dosarul „Diplome de lincenţă fără studii”!

Data publicare: Joi, 08 Martie, 2018 Total: 1235 accesari

Încă un profesor condamnat şi mai multe lucrări de Licenţă ANULATE, în dosarul „Diplome de lincenţă fără studii”!

Dosarul „Diplome de lincenţă fără studii” capătă noi proporţii! Instanţa de judecată s-a pronunţat din nou şi a condamnat-o pe inculpata Gligor Ramona, cadru didactic al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş, la trei ani de închisoare! Instanţa a dispus  suspendarea executării pedepsei  iar aceasta va rămâne sub supraveghere pe o durată de 3 ani, timp în care va trebui să se prezinte periodic la serviciul de Probaţiune Arad.


Mai mult, aceasta va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii timp de 60 de zile şi va trebui să plătească suma de 4000 lei cheltuieli de judecată şi 5.450 euro- suma pe care aceasta o primise sub formă de mită.

 
Instanţa a decis să acorde circumstanţe atenuante profesoarei inculpate, după ce aceasta a recunoscut că a luat mită.

 

Lucrări de lincenţă, anulate de instanţă

Odată cu condamnarea profesorului Gligor Ramona, instanţa a decis ca diplomele de licenţă a nouă studenţi să fie declarate nule, care atrage după sine şi anularea adeverinţelor de absolvire.

 

Instanţa dispune anularea următoarelor lucrări de licenţă susţinute la examenul de licenţă din iulie 2017 din cadrul Universităţii «Vasile Goldiş» din Arad de următorii studenţi: «Modificări biochimice în hepatite», susţinută de Assadi Jamaal; «Modificări biochimice în pancreatită acută», susţinută de Ropan Liviu; «Diabetul zaharat şi inflamaţia», susţinută de Abu Saleh Y Abo Elhad; «Modificări de laborator în sindromul metabolic», susţinută de Sanela Hafez; «Modificări de laborator în hepatita cu virus B», susţinută de Taha Jalal; «Infarctul miocardic», depus de Haib Khattab; «Modificări biochimice în glomerulonefrită», susţinută de Khatib Mahmoud; «Modificări ale metabolismului fierului în bolile renale cronice», susţinută de Khatib Rmadan; «Modificări ale metabolismului fosfocalcic în insuficienţă renală cronică», susţinută de Abu Abid Amir” se arată în decizia magistraţilor.

 

Dosarul „Diplome de licenţă fără studii” este departe de a fi încheiat iar deciziile luate astăzi vin în contextul în care o fostă studentă de origine italiană a fost şi ea condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii, în urmă cu o săptămână.

Citeşte şi Studentă italiancă, condamnată în dosarul „Diplome de licență fără studii"