CRIMĂ pasională la Târnova! Şi-a executat iubita după care s-a împuşcat în cap!

Data publicare: Miercuri, 07 Martie, 2018 Total: 2275 accesari

CRIMĂ pasională la Târnova! Şi-a executat iubita după care s-a împuşcat în cap!

Întreaga suflare din localitatea Târnova este în stare de şoc la aflarea veştii că acolo s-a petrecut o oribilă crimă, urmată de suicid! Doi tineri arădeni, bărbat şi femeie, ambii în vârstă de 23 de ani,  au fost găsiți în această dimineață fără suflare, în localitatea Târnova din judeţul Arad! Se pare că aceştia sunt împușcați în cap!

 

Serviciul de Investigații Criminale Arad s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru investigaţii!


Din primele informaţii se pare că ar fi vorba de o crimă pasională urmată de suicid! Cei doi, formau un cuplu de mai multă vreme însă se certau des. Ultima oară, tânărul a venit la barul în care lucra iubita lui, în Târnova. Cel mai probabil, spun poliţiştii, aceştia s-au luat la ceartă iar în urma conflictului, tânărul și-a executat iubita, după care s-a sinucis cu aceeași armă.

 


Arma de foc era confecţionată artizanal iar tânărul nu deţinea permis pentru port armă. S-a stabilit că bărbatul era de loc din Târnova iar femeia, din localitatea Șilindia.

 

Cei care ar fi făcut descoperirea macabră sunt chiar polițiștii din Târnova care au încercat să intre în această dimineaţă în local. Pentru că uşa barului care funcţiona NON-STOP era închisă iar din interior se auzea muzică, aceştia au forţat intrarea, convinşi fiind că ceva rău s-a întâmplat.


Update 11.15:
Ipoteza crimei pasionale este confirmată! Se pare că Rafael Emanuel Neamțiu , în vârstă de 23 de ani, autorul crimei, devenise gelos după ce iubita lui îi spusese că vrea să plece la muncă în Germania.

Cearta dintre cei doi s-a iscat încă de seara trecută când tânărul a venit în batul în care lucra iubita lui, pentru a-i cere acesteia explicaţii. După ce toti clienţii au plecat, acesta s-a întors şi şi-a pus în aplicare cumplitul plan.

Tânăra căzută victimă a geloziei iubitului avea un copil de 3 ani care acum, va rămâne în grija bunicilor.