Ionuţ Popa îşi cere scuze suporterilor! Va fi îngropată „securea războiului”?!

Data publicare: Marti, 06 Martie, 2018 Total: 1295 accesari

Ionuţ Popa îşi cere scuze suporterilor! Va fi îngropată „securea războiului”?!

Noul director Tehnic al „ Bătrânei Doamne” a luat cunoştiinţă de acuzaţiile pe care i le-au adus suporterii echipei şi şi-a cerut iertare acestora!

 

Asociaţia Suporter Club UTA, deţinătoarea palmaresului "Bătrânei Doamne", a făcut un "cazier moral" al fostului tehnicial al timişorenilor de la POLI în care au fost cuprinse nu mai puţin de de şase puncte în care se arată de ce nu ar trebui Popa să facă parte din conducerea clubului alb-roşu.

 

La doar câteva ore de la propagarea scrisorii deschise a suporterilor în presa locală, Ionuţ Popa a transmis un mesaj prin intermediul presei, în care le cere suporterilor clemenţă, propunând totodată îngroparea securii războiului, pentru binele echipei.

„Observ că revenirea mea la UTA a iscat o dispută aprinsă între conducerea clubului şi suporteri, iar eu nu doresc să fiu mărul discordiei. Tocmai de aceea, vreau să-mi cer scuze dacă am lezat pe cineva prin declaraţiile mele la barajul din vara anului trecut. Nu am spus sau făcut nimic cu răutate, regret dacă am supărat pe cineva.

 

 Mi-aş dori să înţeleagă toată lumea că la club e nevoie de linişte, iar echipa are nevoie de susţinere. Dacă aveam în lot mai mulţi jucători experimentaţi, poate aceste aşa-zise dispute cu suporterii nu erau elocvente, dar fotbaliştii tineri trebuie ajutaţi să crească şi nu o pot face decât prin rezultate şi implicit încrederea ce o vor căpăta în ei. Asta trebuie să înţeleagă bine fanii. Pe mine mă pot înjura cât vor dacă altfel nu se poate, dar copiii din teren au nevoie de susţinerea lor necondiţionată.

 

Dar, repet, ar fi bine să îngropăm cu toţii această secure a războiului, pentru binele UTA-ei. Eu nu ţin duşmănie, am făcut primul pas şi mi-am prezentat scuzele”, a declarat Ionuţ Popa pentru Sport Arad.

 

 

Cu doar 25 de puncte, UTA ocupă locul 12în clasamentul ligii secunde şi se află la doar trei puncte faţă primul loc retrogradabil. Duminică, 11 martie începând cu ora 12.00, Bătrâna Doamnă va trebui să ţină piept  pe micul stadion de la Şiria,  echipei FC Hermannstadt, ocupantă a locului secund.

Citeşte şi Ionuţ Popa inflamează spiritele la UTA Arad! Suporterii întorc spatele echipei!