Operaţiune de amploare a oamenilor legii! Poliţiştii au descins în 89 de locaţii din Arad şi alte 22 de judeţe!

Data publicare: Marti, 06 Martie, 2018 Total: 1546 accesari

Operaţiune de amploare a oamenilor legii! Poliţiştii au descins în 89 de locaţii din Arad şi alte 22 de judeţe!

Acţiune de amploare a oamenilor legii care s-au coordonat şi au descins în această dimineaţă, la 80 de adrese din  Arad şi alte 22 de judeţe!

 

Întreaga desfăşurare de forţe are ca scop destructurarea unui grup infracţional care are ca obiect de activitate evaziunea fiscală. Este vorba de mai multe magazine de piese auto a căror proprietari sunt bănuiţi că au omis în ultimii ani să întocmească acte contabile, prejudiciind astfel statul cu sume importante de bani!

 

La data de 6 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 89 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din Arad, Argeș, Mureș, Buzău, Caraș-Severin, Timiș, Alba, Constanța, Mehedinți, Neamț, Covasna, Cluj, Brașov, Harghita, Bihor, Vâlcea, Gorj, Olt, Dolj, Prahova, Maramureș, Ilfov, Galați și municipiul București. Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală”, se arată într-un comunicat emis  de instituţia Poliției Române.