Rețeaua de telefonie mobilă a celor de la Telekom "a căzut"

Data publicare: Luni, 05 Martie, 2018 Total: 2808 accesari

Rețeaua de telefonie mobilă a celor de la Telekom "a căzut"

Rețeaua companiei de telefonie mobilă a celor de la Telekom a “căzut” luni în jurul amiezii, clienții Telekom de telefonie mobile s-au trezit fără semnal și fără traffic de date pe terminalele mobile.

 

Pe lângă faptul că nu mai pot folosi serviciul de voce, probabil că unii abonați au intrat și într-o depresie din cauza faptului că nu mai pot intra pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Cei de la Telekom au anunțat că problemele se vor rezolva într-o oră aproximativ de la ora la care scriem acest articol.


Se pare că problemele celor de la Telekom sunt la nivel național nu doar la nivel de Arad.


I-am suna pe cei de la Telekom să-i întrebăm detalii, dar n-avem semnal, "trăim doar experiențe împreună"..........așa că, vă redăm doar comunicarea domniilor lor legată de problemele tehnice.


"Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali."anunță cei de la Telekom România.