Leo de la Strehaia, săltat de poliţie din centrul Aradului!

Data publicare: Luni, 05 Martie, 2018 Total: 2412 accesari

Leo de la Strehaia, săltat de poliţie din centrul Aradului!

Celebrul cântăreţ de manele, Leo de la Strehaia, a fost săltat de poliţiştii arădeni care au pus în executare un mandat de aducere, emis de către poliţiştii din Mehedinţi.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat, luni, pentru News.ro, că a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat de 41 de ani, căuatat de poliţiştii oraşului Strehaia, care fac cercetări într-un dosar de înşelăciune.

 

Surse judiciare au declarat că mandatul era emis pe numele lui Mihai Ion Stelică, cunoscut sub numele de Leo de la Strahaia, care ar fi cercetat în acest dosar după ce ar fi înşelat un cetăţean american, căruia i-ar fi vândut o statuetă pretinsă a fi din aur. Leo de la Strahaia a fost luat ca din oală, dintr-un autoturism oprit în municipiul Arad şi a fost escortat de oamenii legii până la sediul Poliţiei Judeţene Mehedinţi, unde urmează a fi audiat. 


În timp ce Leo era căutat de oamenii legii, poliţiştii au făcut 8 percheziţii domiciliare în judeţele Mehedinti si Dolj, precum şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune. Potrivit unor informaţii, cântăreţul ar fi declarat că a venit în Arad la o mătuşă şi nu încerca să se ascundă de oamenii legii.


Din cercetari a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda "împrietenirii". Altfel spus, prădătorii câştigau încrederea victimelor care îi invitau în casă, după care furau bani şi obiecte de valoare.


Cântăreţul este acuzat că ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional care avea drept obiect de activitate înşelăciunea, prejudiciul în acest caz fiind estimat la peste 50.000 lei. Dacă va fi găsit vinovat, înterpretul de manele riscă să schimbe petrecerile pompoase şi studiourile emisiunilor mondene cu celula de detenţie, pentru următorii ani.




"În aceasta dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Arad au pus in executare un mandat de aducere emis de poliția orașului Strehaia, pe numele unui barbat de 41 de ani, cercetat  într-un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul savarsirii infracțiunii de inselaciune.
Acesta va fi predat polițiștilor din Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor." se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.