Arădenii de la Doma Art Style au strălucit la Dance Star România 2018, Cluj-Napoca

Data publicare: Luni, 05 Martie, 2018 Total: 50342 accesari

Arădenii de la Doma Art Style au strălucit la Dance Star România 2018, Cluj-Napoca

Arădenii s-au întors cu 6 premii întâi de la Cluj Napoca, premii obţinute în cadrul etapei naţionale de calificare pentru World Dance Masters 2018: X-Style Mini Kids la categoria urban-grup copii, X-Style Kids la categoria urban –grup juniori, X-Style la categoria urban- formaţii seniori, Tudor Petruţiu la categoria solo urban juniori, Melissza Gal şi Rareş Tomoiaga la categoria duo urban juniori şi Andrei Domokoş la solo b-boying seniori.

   
Alte rezultate apreciabile au fost şi locul 2 obţinut de Matia Somlea la categoria solo urban copii şi tot locul 2 obţinut de Melissza Gal la solo urban juniori.


 
Deasemenea, evoluţia micuţilor dansatori de la X-Style Mini Kids (7 –11 ani) a fost răsplătită de către juriul competiţie cu o nominalizare în Star Night (competiţie destinată momentelor coregrafice cu cele mai mari punctaje) ce se va desfăşura în faţa a pese 4000 de spectatori, la finalul lunii mai în Porec, Croaţia.

 
Premiul special al juriului pentru “Cea mai bună coregrafie” a venit tot la Arad, Maura şi Dorian Cosma fiind cei care s-au bucurat de acest premiu datorită coregrafiei prezentate cu X-Style Mini Kids.