Poliţia, Pompierii şi Salvarea, puse pe drumuri în urma unui scandal conjugal

Data publicare: Duminica, 04 Martie, 2018 Total: 2919 accesari

Poliţia, Pompierii şi Salvarea, puse pe drumuri în urma unui scandal conjugal

Un apel la 112 a pus pe jar autorotăţile arădene care s-au mobilizat în timp record şi au demarat în trombă spre podul feroviar care traversează râul Mureş, în apropierea cartierului Micălaca.

De la celălalt capăt al firului, bărbatul a anunţat că nevasta sa a dispărut de acasă, sugerând că aceasta s-ar fi putut arunca în râul Mureş. Potrivit acestuia, în urma unui scandal conjugal, femeia ar fi  părăsit locuinţa ameninţând totodată că se va arunca în râu de pe podul feroviar.

 

Fără să stea pe gânduri, pompierii scafandri, salvarea şi poliţia s-au îndreptat spre locul indicat însă totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

 

Imediat după începerea căutărilor, bărbatul care a dat alarma, a sunat din nou la 112 anunţând că soţia lui s-a întors acasă teafără şi nevătămată. Forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, ale Serviciul uiJudeţean de Ambulanţă Arad dar şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, dizlocate la faţa locului, s-au văzut nevoite să facă cale întoarsă.


Chiar dacă finalul este unul fericit, neexistând o victimă, dizlocarea de forţe la faţa locului ar fi putut însemna un impediment pentru alţi arădeni care ar fi putut avea nevoie de ajutor, în timp ce salvatorii căutau în zadar o victimă inexistentă.