Crimă oribilă între cadrele medicale într-un spital din sudul ţării

Data publicare: Duminica, 04 Martie, 2018 Total: 2035 accesari

Crimă oribilă între cadrele medicale într-un spital din sudul ţării

Poliţiştii au fost sesizaţi de lucrători din cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Slatina, despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, un bărbat şi femeie. Aceştia S-au deplasat la faţa locului  împreună cu un procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 

Când aceştia au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

 

Martorii spun că în cameră „era abator” din cauza sângelui de pe podea.

 

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 00: 30, femeia ar fi intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat, pe la ora 1. 00. Au blocat uşa cu un pat, iar pe la 1.30, colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze, scrie Gazetanoua.

 

Gelozia, motivul pentru care infirmierul ar fi ucis-o pe asistentă 

Procurorii olteni confirmă faptul că asistenta Ramona Cosmescu avea o relaţie intimă cu infirmierul Gheorghe Ghenea, gelozia fiind motivul pentru care bărbatul a ucis-o pe femeie şi, mai apoi, s-a omorât.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că se fac cercetări pentru omor.

 

„În jurul orei 2.00, un medic din cadrul spitalului a solicitat, prin 112, intervenţia în vederea unui cabinet medical, susţinând că în interior se află o asistentă şi un infirmier, care nu mai răspund. Într-adevăr, ca urmare a intervenţiei, au fost găsiţi cei doi decedaţi. Din cercetări efectuate, până acum, se pare că între cei doi era o relaţie intimă şi din motive de gelozie, el a recurs la acest gest, în sensul că i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit astfel încât a intervenit decesul, după care s-a sinucis şi el”a declarat Anca Anuţa.


Sursa: gazetanoua.ro