Florin Vesa, trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativa de omor din parcarea Atrium

Data publicare: Joi, 01 Martie, 2018 Total: 5271 accesari

Florin Vesa, trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativa de omor din parcarea Atrium

Pedeapsă uşoară pentru Daniel Florin Vesa, cel care în vara anului 2017, l-a bătut şi apoi l-a înjunghiat pe cunoscutul interpret de manele, One Dinescu, într-un cazino din Atrium Mall. Interlopul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii din Arad.

 

Sentinţa a fost pronunţată astăzi, 1 martie de către judecătoria Arad, după ce avocatul lui Florin Vesa, a cerut schimbarea încadrării din tentativă de omor în vătămare corporală. Cererea a fost admisă de către instanţă iar pe lângă cei trei ani de închisoare cu suspendare, inculpatul va fi obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, acesta va trebui să îi plătească victimei sale, suma de 10.000 de euro.

 

 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile. Până la anunţarea unei sentinţe finale, Florin Vesa rămâne sub control judiciar.


Vă reamintim că la data de 16 iunie 2017, Daniel Florin Vesa, în urma unui scandal izbucnit în incinta unui cazino din Atrium Mall, l-a lovit cu pumnii în faţă pe cântăreţul One Dinescu, care, potrivit analizelor rechizitoriului, se afla sub influenţa substanţelor stupefiante. După ce au fost daţi afară de către oamenii de ordine ai unităţii, Vesa a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat victima în zona abdominală.


Cântăreţul de manele a fost transportat de urgenţă la spital, având nevoie de o perioadă de vindecare de 60 de zile.



Citeşte şi articolul iniţial: Manelistul Ioan Dinescu înjunghiat duminică dimineața în Atrium Mall !