Elevii clasei pregătitoare din Mândruloc au pregătit mărțișoare cu suflet, pentru mămici

Data publicare: Miercuri, 28 Februarie, 2018 Total: 3805 accesari

Elevii clasei pregătitoare din Mândruloc au pregătit mărțișoare cu suflet, pentru mămici Primăvara bate la ușă, deși afară totul este alb,un peisaj rar întâlnit însă, simbolul primăverii, care aduce bucurie în sufletul tuturor este mărțișorul. Elevii clasei pregătitoare din Mândruloc, împreună cu învățătoarea lor Kocsis Maria-Magdalena au realizat "mărțișoare cu suflet" pentru mămici. 

Elevii clasei pregătitoare, de la Școala Gimnazială Vladimirescu structura Școala Primară Mândruloc, împreună cu doamna învățătoare Kocsis Maria-Magdalena au lucrat de zor, timp de trei zile la "mărțișoare cu suflet", pentru mămicile lor.

Denumirea de "mărțișoare cu suflet" așa cum ne place nouă să le spunem, vine de la bucuria și pasiunea, cu care cei mici au lucrat la ele. Meseria de învățător este una de aur, iar fiecare bucurie pe care o are un cadru didactic în astfel de momente, este de nedescris. În munca de la clasă se pune mult suflet, pasiune și câteva "ingrediente", precum creativitate și dorință. 

Așa și doamna învățătoare Kocsis Maria-Magdalena, un om cu un suflet mare, îi învață pe elevi ce înseamnă hărnicia, iubirea și respectul, cele trei calități, care le vor fi de mare ajutor în drumul vieții.

Doamna învățătoare Kocsis Maria-Magdalena spune:" Doresc pe această cale să le urez tuturor mămicilor o primăvară minunată ! " 

Elevii, nerabdători au oferit mamelor în avans, aceste mărțișoare, la care au lucrat cu mult mult drag !

Mărțișoare cu suflet !