Zăpada căzută peste Arad a redus drastic numărul amenzilor! Doar 37 de sancţiuni în ultimele 24 de ore!

Data publicare: Miercuri, 28 Februarie, 2018 Total: 1183 accesari

Zăpada căzută peste Arad a redus drastic numărul amenzilor! Doar 37 de sancţiuni în ultimele 24 de ore!

Ar fi de râs, daca nu ar fi de plâns! Ziua de 27 februarie 2018 va rămâne una de referinţă pentru poliţiştii arădeni de la Brigada Rutieră care în ultimele 24 de ore, au acordat un număr de doar 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 lei.

 

Prin comparaţie, puţine sunt zilele în care poliţiştii arădeni  să nu depăşească  150- chiar şi 200 de sancţiuni contravenţionale  într-un interval de 24 de ore.

 

Din păcare însă, nu este vorba de o "responsabilizare" a şoferilor survenită peste noapte din proprie iniţiativă. La această performanţă istorică, am putea spune, au contribuit bineînţeles, şoferii  arădeni care, din cauza nămeţilor, de voie-de nevoie, fie au renunţat la autovehicule, fie au circulat cu viteza melcului.

 

Proasta gestionare a operaţiunii de deszăpezire a drumurilor publice a făcut ca şoferii să nu poată efectiv să depăşească viteza legală. Deşi greu de crezut, 9 dintre conducătorii auto arădeni au reuşit să se aleagă cu amenzi  pentru acest lucru.  Alte 28 de sancţiuni au fost acordate pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

 

De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.”, a comunicat  Biroul de Presă al Poliției Rutiere Arad.