Urmărit general, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Data publicare: Miercuri, 28 Februarie, 2018 Total: 1299 accesari

Urmărit general, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Un român pe a cărui nume era emis un mandat de arestare, a încercat vigilenţa oamenilor legii însă a fost prins de poliţiştii de frontieră arădeni în momentul în care se pregătea să iasă din ţară.

 

Fugarul are de executat  pedeapsa cu închisoarea pentru săvârşirea  infracţiunilor de  de contrabandă şi grup infracţional organizat şi s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, în dimineaţa zilei de miercuri, 28. februarie,  în jurul orei 02.30.

 

În urma verificărilor specifice, poliţiştii au constatat faptul că Adrian T., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara este condamnat la închisoare pe o perioadă de 3 ani şi 6 luni, acesta fiind motivul cel mai probabil pentru care bărbatul încerca să iasă din ţară. De altfel, acesta era dat în urmărire generală, tocmai pentru că dispăruse fără urmă înainte de a fi încarcerat. 

 

După confirmarea datelor, poliţiştii de frontieră l-au predat pe hunedorean unui echipaj al Poliţiei Judeţene Arad. Bărbatul va fi predat Penitenciarului Arad, urmând ca apoi să se stabilească dacă acesta va rămâne sau va fi transferat pentru a-şi ispăşi pedeapsa, într-o altă unitate de reabilitare.