Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Indian Wells

Data publicare: Miercuri, 28 Februarie, 2018 Total: 1118 accesari

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Indian Wells

Tenismanul arădean Marius Copil trece printr-o formă de invidiat iar rezultatele de excepţie obţinute la Turneul de la Sofia sunt confirmate de sportiv la Indian Weels!

 

Arădeanul s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger de la Indian Wells , California, după ce s-a impus categoric în faţa britanicului  Liam Broady, cu 6-2, 6-1.


De-a lungul întâlnirii, care a durat o oră şi două minute, Copil a cedat serviciul o singură dată, în primul set, şi a reuşit cinci break-uri, asigurându-şi prezenţa în optimi după un game câştigat la zero.

 

Principalul favorit al competiţiei, va juca în turul secund cu americanul Mitchell Krueger, aflat pe locul 239 ATP.

 

Copil a evoluat şi la dublu, alături de slovacul Martin Klizan, dar cei doi au pierdut disputa cu favoriţii nr 3, Jeremy Chardy (Franţa)/Robert Lindstedt (Suedia), cu 7-5, 6-4.

 

În vârstă de 27 de ani, Marius Copil şi-a asigurat un cec în valoare de 2.580 de dolari şi zece puncte în clasamentul mondial de simplu, în urma accederii în optimile turneului challenger de la Indian Wells. Câştigătorul competiţiei va fi recompensat cu un premiu de 21.600 de dolari şi 125 puncte în clasamentul ATP.