Accidente pe bandă rulantă în Arad după o fulguială de 2 ore

Data publicare: Luni, 26 Februarie, 2018 Total: 6208 accesari

Accidente pe bandă rulantă în Arad după o fulguială de 2 ore

Luni după amiaza, după ora 15:00, a început să cearnă în Arad, şi, şoferii s-au confruntat cu un trafic extrem de îngreunat, atât din cauza multiplelor accidente care au avut loc pe raza municipiului dar şi pe şoselele din judeţ.

 

Şoferii reclamă reacţia întârzăiată a firmei care asigură deszăpezirea în oraş, aceasta coroborată cu neadaptarea vitezei a dus la producerea mai multor tamponări.

 

În mai multe zone din oraş s-au raportat accidente, Calea Iuliu Maniu (zona Polivalentă), Vlaicu, Bd. Revoluţiei, Grădişte, unul din cele mai grave accidente se pare că a fost chiar pe viaductul care duce în cartierul Grădişte, unde în incidentul rutier au fost implicate nu mai puţin de trei autoturisme.

Accident viaduct Grădişte


 

În zona Polivalentă, pe Calea Iuliu Maniu, un autobuz, probabil nu a reuşit să mai frâneze la timp şi a acroşat un SUV din spate.

Accident Iuliu Maniu

 

La ieşirea din oraş spre Zădăreni, un autoturism a ieşit în decor ajungând pe câmp, cauza probabilă fiind tot condiţiile meteo nefavorabile şi neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Accident la ieşire din Frumuseni spre Arad




Sursa Foto: Facebook


Biroul de presă al Primăriei Arad transmite următoarea informare la ora 19:00

Operatorul de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Ecologic Service Oradea acţionează la această oră în mai multe zone din municipiu. Intervenţiile operatorului specializat se axează pe combaterea formării poleiului. Se intervine cu 5 autospeciale şi se împrăştie material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje rutiere, dar şi pe principalele artere din oraş. Urmează să se intervină în toate cartierele din municipiu.

 

În cazul în care ninsorile  continuă, se va interveni şi cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea căilor publice în funcţiune.

 

La această oră în municipiul Arad se circulă în condiţii de iarnă.

 

 

 

Biroul de presă a Primăriei Municipiului Arad