Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au fost lansate oficial

Data publicare: Luni, 26 Februarie, 2018 Total: 6804 accesari

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au fost lansate oficial

Gigantul SAMSUNG a lansat noile modele de smartphone-uri! Seria Galaxy este mai bogată de duminică, 25 februarie cu  Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, care continuă linia de design instituită de modelul predecesor. Posesorii de Galaxz s9 vor avea parte de un ecran Infinity, cu raport de aspect de 18,5:9, dar și de un senzor de amprentă așezat pe mijloc, spre încântarea clienților.

 

Telefoanele vor avea cel puțin 4 GB de RAM și vor veni, de asemenea, cu 64GB de spațiu de stocare. Accesoriile rîmân aceleaşi ca la modelul anterior astfel că posesorii de S8 care vor un upgrade, nu trebuie să îşi cumpere alte căști, deoarece jack-ul de 3,5 mm rămâne și anul acesta în portofoliul companiei.

 

Samsung Galaxy S9 vine dotat cu difuzoare la ambele capete, iar acestea sunt cele mai puternice puse până acum pe un telefon al companiei. Smartphone-ul beneficiază de tehnologia Dolby Atmos.

 

Deyvoltatorul vine cu o cameră foto-video mult mai bună, gata să întreacă perfornanţele concurentului direct, iPhoneX.

 

Preţurile sunt aceleaşi cu care SAMSUNG deja şi-a obişnuit clienţii:  841 euro, respectiv 997 de euro, însă dacă este să ne luăm după noile inovaţii care nu au lăsat audienţa cu gura căscată, putem spune că preţul  este puţin cam piperat.

 

Cu toate acestea, noile modele S9 şi S9 plus, constituie un "MUST HAVE" pentru pasionaţii de tehnologie şi tot ce e nou. Fiind vorba dspre prețuri în euro, nu este exclus ca prețul real din România să fie unul mai mare, dar asta e o altă discuție și o situație cu care deja ne-am obișnuit.