Florin Sari (PNL): „Interesele primarului Turcin cu terenurile din Păuliș sunt cunoscute”

Data publicare: Duminica, 25 Februarie, 2018 Total: 1108 accesari

Florin Sari (PNL): „Interesele primarului Turcin cu terenurile din Păuliș sunt cunoscute”

Problemele continuă să curgă pe bandă rulantă la Primăria din Păuliș.

Tot mai mulți locuitori ai comunei se întreabă dacă primăria îi ajută sau îi încurcă, dacă primarul lucrează cu prioritate pentru firma lui sau pentru localitate.

Având în vedere discuțiile aprinse despre problemele de fond funciar din comună, Organizația PNL Păuliș solicită în mod public administrației locale, respectiv primăriei si Comisiei de Fond Funciar, convocarea cetățenilor interesați de problemele acestea, în Comisia locală de fond funciar, conform Regulamentului de organizare și funcţionare al comisiei de fond funciar, în baza prevederilor legale.

“Interesele primarului Turcin legate de terenurile din Păuliș (ataşăm Declaraţia de avere, publicată pe site-ul primăriei Păuliş) sunt foarte cunoscute și bănuim că purtarea oamenilor pe drumuri și convocarea lor în ședinte de Consiliu Local unde nu pot în niciun fel influența deciziile echipei PSD și a primarului Turcin nu sunt întâmplătoare. De altfel, discuţiile pe marginea acestui subiect se termină mai tot timpul cu scandal iar problemele oamenilor nu sunt rezolvate. Faptul ca astăzi mai discutăm încă de probleme de fond funciar la Păuliş este incredibil şi demonstrează ca aici sunt niste lucruri care ar trebui investigate”, declară Florin Sari, consilier local PNL Păuliș.