România sub ger cumplit în următoarele ore

Data publicare: Sambata, 24 Februarie, 2018 Total: 1072 accesari

România sub ger cumplit în următoarele ore

Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute la sfârșitul acestei săptămâni, gerul urmând să pună stăpânire pe întreaga Românie.


Începând de duminică 25 februarie a.c. ora 03:00 și până joi 1 martie a.c. ora 10:00, temperaturile vor scădea drastic în toată țara,urmând ca duminică să ajungem la valori și de -20 grade.


"În noaptea de sâmbătă spre duminică, vorbim despre alte temperaturi, cu minime de sub -10 grade, chiar și de -15 grade, pentru partea de nord și de centru a țării. In restul țării, vor predomina valorile negative" precizează meteorologii.

"Duminică va fi o vreme deosebit de rece pentru sfârșitul lunii februarie, cu temperaturi maxime în general între -12 și -4 grade, mai ales în partea nordica și în estul Transilvaniei. Minimele din noaptea de duminică spre luni continuă să scadă și se vor situa între -15 și -5 grade, chiar spre -20 de grade, în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei", a declarat Dinu Marasoiu, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie.

 

De luni apar și ninsorile, însemnate cantitativ în întreaga țară.

 

Sursa: ANM
foto: arhivă