O mamă și copiii ei au rămas închiși în Grădina Zoologică din Oradea

Data publicare: Sambata, 24 Februarie, 2018 Total: 967 accesari

O mamă și copiii ei au rămas închiși în Grădina Zoologică din Oradea ORADEA. O mamă și cei trei copii ai săi au rămas închiși în Grădina Zoologica din Oradea. Angajații ar fi plecat acasă înainte de terminarea orelor de program. 

Femeia a povestit îngrozită, că  și-a dat seama că ea și copiii ei au rămas încuiați, în momentul terminării vizitei, când a vrut să plece și totul era încuiat. Mama și cei trei copii, un bebeluș și doi gemeni în vârstă de 2 ani, au așteptat două ore în interiorul complexului, până a venit cineva să îi scoată, după ce soțul femeii a alertat poliția, scrie ebihoreanul.ro.


“Visul oricărui copil a devenit pentru noi azi realitate: am fost închiși în grădina zoologică! Da, exact. Pe dinăuntru. Nu a contat că sunt cu un nou-născut și cu gemenii de 2 ani în frig și ploaie. Noi am ajuns la poartă la ora 17, poate 17 și un minut, două. Am bătut în geam, am strigat, nu ne-a venit să credem că nu era nimeni acolo. La ora 17.07 se vede pe telefonul mobil, deja sunam la numerele de telefon afișate la poartă, dar nu ne-a răspuns nimeni. Mi-a explicat că se va face în viitor o poarta de ieșire, în caz că se mai întâmplă să fie oameni închiși acolo”
, a explicat mama, potrivit ebihoreanul.ro

foto: ebihoreanul.ro.