Bogdan Boca (PNL): „Nu permitem ca PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților să denigreze evenimentele Centenarului!”

Data publicare: Sambata, 24 Februarie, 2018 Total: 1020 accesari

Bogdan Boca (PNL): „Nu permitem ca PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților să denigreze evenimentele Centenarului!”

“Minciunile pesediștilor învăluie fiecare aspect și domeniu atât din România, cât și din plan local. Recent, unul dintre colegii de partid a lui Tudorel Toader, ministrul Justiției, care declară public război mișcării anticorupție, sare din nou la gâtul administrației locale, invocând minciuni.

Vorbim, desigur, despre Adrian Todor, deputat PSD care încearcă să inducă în eroare arădenii privind amplasarea monumentului Marii Uniri. Ministerul Culturii, instituția guvernamentală care are obligația, datoria de a amplasa acest monument, de a stabili locația  trimite o delegație la Arad la sfârșitul lunii februarie pentru a stabili condițiile finale pentru amplasament.

Întrebarea mea și a arădenilor pentru deputatul Todor este simplă, ce a făcut acesta pentru Arad, pentru monument, pentru cetățenii care l-au trimis în Parlament?! Mi-aș dori să nu fie o întrebare retorică, însă ținând cont de activitatea parlamentară a lui Todor și de faptul că a vorbit doar 2 minute în plenul Parlamentului într-un an de mandat, mă îndoiesc că am putea primi un răspuns pertinent de la colegul lui Tudorel Toader.

În ceea ce privește Monumentul Marii Uniri, în special acum, în an centenar, administrația locală își dorește unitate, nu dezbinare. Din nefericire, PSD nu știe să facă decât scandal, acuze mincinoase și să dezechilibreze puținele evenimente istorice, pozitive care survin după 14 luni de guvernare dezastruoasă.

PSD, partidul urii, al dezbinării și al corupților nu va reuși să denigreze, să întineze importanța celebrării a 100 de ani de la Marea Unire”, declară consilierul municipal PNL, Bogdan Boca.



Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Notă:  ghidularadean.ro  vă oferă comunicatul de presă în întregime şi nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.