Mai poate fi numit tată?! Un arădean şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani!

Data publicare: Joi, 22 Februarie, 2018 Total: 2063 accesari

Mai poate fi numit tată?! Un arădean şi-a violat fiica în vârstă de 14 ani!

Deşi fapta s-a consumat în cursul lunii decembrie a anului 2016, cazul a ieşit la iveală abia acum, când procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat – tatăl biologic al victimei minore în vârstă de 14 ani-  cu privire la comiterea infracţiunii de viol.

Inainte de a comite oribila faptă, bărbatul care consumase alcool, s-a delectat cu filme pentru adulţi. Profitând de faptul că se afla singur acasă cu minora, a supus-o pe aceasta la perversiuni sexuale greu de imaginat pentru orice om normal.

"În cursul lunii decembrie a anului 2016, aflat fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi -, inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră.
" se arată în rechizitoriul întocmit de către  procurorul de caz.

 

Tribunalul Arad a admis totodată  cererea procurorului, de arest preventiv al autorului faptei, pentru o perioadă de 30 de zile, pusă în aplicare încă din data de 8 februarie 2018.