Un român care mergea în Italia, şi-a uitat soția într-o parcare din Ungaria

Data publicare: Joi, 22 Februarie, 2018 Total: 2872 accesari

Un român care mergea în Italia, şi-a uitat soția într-o parcare din Ungaria

O întâmplare hilară petrecută în Ungaria, i-a avut protagonişti pe doi români- soţ şi soţie. Călătoria celor doi, de miercuri, 21 februarie, demnă de cascadorii râsului, ar putea fi scenariul unui film de comedie.

 

Ajunşi într-o parcare pe M5, în apropierea oraşului Szeged, cei doi au poposit vreme de câteva minute după care bărbatul şi-a continuat drumul uitându-şi în parcare...soţia. Fără telefon mobil, portofel sau vreun document asupra sa, femeia.

 

Alarmat de liniştea din maşină. bărbatul şi-a dat seama de fapta sa abia după câteva sute de kilometri. Între timp, femeia a ajuns la un post de poliţie, acolo unde autorităţile maghiare încercau să dea de urma bărbatului.

 

Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste 300 de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, notează portalul MTI.

 

Cooperarea dintre Ambasada României în Ungaria cu autorităţile maghiare, au făcut ca finalul să fie unul fericit. Bărbatul şi-a recuperat femeia de la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, de unde şi-au continuat călătoria spre Italia.