Incendiu devastator la Pecica! O locuinţă în care funcţiona un BAR şi mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări

Data publicare: Duminica, 18 Februarie, 2018 Total: 1516 accesari

Incendiu devastator la Pecica! O locuinţă în care funcţiona un BAR şi mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări

Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat în localitatea Pecica pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o clădire cu funcțiuni mixte, casa de locuit și BAR.

 

Alarma a fost dată duminică dimineaţa  în jurul orei 7.30 iar în sprijin ul pompierilor a fost solicitat și SVSU Pecica. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului, propagat la acoperiş şi la anexele din curte. Mai mult, flăcările violente au cuprins şi o anexă a unui vecin.

 

Intervenţia pompierilor s-a dovedit a fi  foarte dificilă datorită prezenţei mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora , construcțiile fiind foarte apropiate, fără spatii între ele.


Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospecială a Detașamentului Arad și una de la SVSU Pecica. În total, pentru stingerea incendiului şi limitarea pagubelor, pompierii au intervenit la faţa locului cu 4 autospeciale, 8 Subofiteri și 10 voluntari.

 

În cele din urmă, s-a reușit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcții incendiul fiind localizat, limitat , fără a mai exista pericol de propagare. Pompierii urmează să stabilească cauza producerii incendiului.