Amical UTA-Crişul Chişineu Criş, scor 0-2

Data publicare: Joi, 15 Februarie, 2018 Total: 3561 accesari

Amical UTA-Crişul Chişineu Criş, scor 0-2

Miercuri de la ora 15, pe sinteticul de la „Șega”, UTA a înfruntat din nou liderul Ligii a IV-a Arad cu o „garnitură” secundă, dar și fundașii centrali aflați în probe, Mihai Roșca și Vlad Opriș. De această dată diferența nu a mai fost de trei goluri (1-4), ci de doar de două (0-2). În plus, „Bătrâna Doamnă” a avut destul ocazii bune la poarta lui Mucha, inclusiv două bare, doar că mingea nu a vrut să intre în poartă.


Antrenorul Cristi Todea a declarat că începând de la amicalul care se va desfăşura sâmbătă probabil la Şiria, în compania unui adversar din Ungaria, se va decide asupra lotului de jucători cu care va aborda returul de campionat.


Min.50 GOL Crișul! O minge lungă respinsă de apărarea căpitanului Alin Pavel ajunge la Modan care a pătruns de la 40 de metri cu Onuțan în spate și a tras de la marginea careului la colțul lung unde Barna nu a putut ajunge: 0-1


Min.62 GOL Crișul! Fostul jucator al AS Roma- Adi Piț a centrat perfect de pe dreapta și Cigan a marcat cu capul din careu.


Formații:


UTA Arad:
 Barna(*Zamfir) – Denis Lazăr, Roșca(*Sabau), Opriș, Curta – Jorza(*Cocean-mijlocas central de la Satu Mare), Isac – Prună(*Gruescu), Toma, Angelo Iuga*(Lezeu) – D. Popa


Crișul Chisineu-Cris :
 Mucha – Ciornei(*Dragan), Pavel, Florin Lazăr, Tomuț*(Morariu) – Adrian Piț, Ember, Clej(*Casian.Maghici), Covaci – Modan, Cigan(*Tasesdan). 


Arbitri:
 Ionuț Nicoraș – Sebastian Pantea, Alin Dehelean.

 

   A consemnat Viorel Muscă