Opt domenii de activitate în care ai nevoie de vestiare metalice

Data publicare: Joi, 15 Februarie, 2018 Total: 2291 accesari

Opt domenii de activitate în care ai nevoie de vestiare metalice

Opt domenii de activitate în care ai nevoie de vestiare metalice (P)


Gri sau colorate, simple sau personalizate, cu sau fara picioare? Vestiare metalice cusetate sau compartimentate cu despartitor curat/murdar, cu usi Z sau cu bancuta? Indiferent de modelul pe care il alegi, in functie de preferinte sau cerintele impuse de domeniul tau de activitate, vestiarele din metal sunt piese de mobilier extrem de practice si eficiente, care isi gasesc utilitatea in orice incapere.

 

Destinate in special pentru depozitarea hainelor, in cazul persoanelor care sunt nevoite sa se schimbe la locul de munca, vestiarele metalice pot avea insa multiple intrebuintari. Prin urmare, e foarte posibil sa intalnesti astfel de piese de mobilier in diverse locuri. Mai mult, acestea pot fi chiar o reala necesitate in anumite domenii de activitate, precum:

 

1. Domeniul medical

Un vestiar metalic este solutia ideala pentru un doctor sau o asistenta medicala care trebuie sa imbrace o uniforma speciala la cabinet sau spital, zi de zi. In acest caz, un vestiar cu 1-2 compartimente, prevazut cu despartitor curat/murdar si bara pentru umerase este foarte practic pentru depozitarea halatelor si a altor articole vestimentare in cele mai sigure conditii.

 

2. Domeniul tehnic, tehnologic si al constructiilor

In astfel de domenii, vestiarele metalice sunt o reala necesitate! Tehnicienii, proiectantii, arhitectii sau inginerii au nevoie de echipamente si instrumente specifice la locul de munca, ce pot ocupa mult spatiu. Asadar, in aceste locuri vom intalni mai multe vestiare din metal, cu dimensiuni generoase, prevazute optional cu spatiu pentru incaltaminte.

 

3. Depozite, fabrici si hale industriale

Aici, vestiarele sunt utilizate pentru depozitarea anumitor produse, instrumente, scule si echipamente de protectie.

 

4. Avocatura

La fel ca in cazul medicilor, avocatii sau procurorii au nevoie de vestiare metalice pentru depozitarea robelor speciale.

 

5. Domeniul educational

Vestiarele s-au remarcat initial in randul scolilor, gradinitelor, universitatilor si liceelor – ajutand elevii si profesorii sa isi depoziteze mai usor materialele didactice (manuale, harti, instrumente muzicale etc.). In plus, fiind configurate cu spatii multiple de stocare si avand un design ergonomic, vestiarele scolare permit plasarea lor de-a lungul culoarelor specifice unei unitati de invatamant.

 

6. Domeniul sportiv

Pentru a depozita obiectele personale si bunurile clientilor unui club sportiv, precum o sala de fitness, exista vestiare metalice cu incuietori de blocare special concepute. Acestea sunt modele mai complexe, prevazute cu numeroase compartimente tip cuseta. Totodata, exista si varianta care dispune atat de un mic spatiu pentru obiecte de valoare (telefoane mobile, portofele, ceasuri), cat si un spatiu mai mare pentru depozitarea echipamentelor sportive.

 

7. Spatii comerciale

Vestiarele metalice cusetate sunt necesare inclusiv in marile magazine, pentru depozitarea bagajelor.

 

8. Birouri

Nu in ultimul rand, orice afacere sau orice birou, indiferent de domeniul de activitate, poate avea nevoie de cel putin un vestiar metalic cu intrebuintari alternative (arhivare sau depozitare documente, stocare produse de curatenie si protocol etc.).

 

Iti recomandam sa apelezi cu incredere la OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania. Aici te vei bucura de cel mai bun raport calitate-pret in materie de vestiare metalice, alaturi de livrare rapida si gratuita!